Πέμπτη, 17 Φεβρουαρίου 2011

ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ 16-02-2011

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Σύλληψη ατόμων για Ναρκωτικά, Κυκλοφορία Παραχαραγμένου χαρτονομίσματος, Κλοπή σε  μάντρα οικοδομικών υλικών.....
1.             Από Αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφαλείας Δράμας, συνελήφθησαν:
α) Ένας 21χρονος, διότι χθες (15-2-2011) και ώρα 20:00΄ στη Δράμα, σε νομότυπη έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία του, βρέθηκαν τέσσερις (4) νάυλον συσκευασίες που περιείχαν ηρωίνη, συνολικού μικτού βάρους 1,44 γραμμαρίων.
β) Ένας 26χρονος, διότι χθες (15-2-2011) και ώρα 21.00΄ στη Δράμα, σε γενόμενο αστυνομικό έλεγχο, κατελήφθη να κατέχει πέντε (5) δισκία VULBEGAL, τα οποία εμπίπτουν στις διατάξεις του Νόμου περί ναρκωτικών.
 γ) Ένας 43χρονος, διότι χθες (15-2-2011) και ώρα 21.30΄ στη Δράμα, σε γενόμενο αστυνομικό έλεγχο, κατελήφθη να κατέχει μία νάυλον συσκευασία που περιείχε κάνναβη, μικτού βάρους  18 γραμμαρίων .
-  Τα ναρκωτικά (ηρωίνη, ναρκωτικά χάπια, κάνναβη) κατασχέθηκαν.
- Οι συλληφθέντες με τις σχηματισθείσες σε βάρος τους δικογραφίες θα προσαχθούν στην κα Εισαγγελέα Πλημ/κών Δράμας.

Κυκλοφορία Παραχαραγμένου χαρτονομίσματος
     2.        Την 14-2-2011  και ώρα 11.00 εντοπίστηκε σε τραπεζικό κατάστημα της Δράμας  ένα πλαστό χαρτονόμισμα των 100 ευρώ, το οποίο χρησιμοποιήθηκε σε συναλλαγή.
- Προανάκριση και περαιτέρω έρευνες διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Δράμας.

ü  Η Αστυνομική Διεύθυνση Δράμας προειδοποιεί το κοινό και ιδιαίτερα τα άτομα που εργάζονται στα ταμεία των επιχειρήσεων,  να είναι  ιδιαίτερα προσεκτικοί στις συναλλαγές τους  και να ελέγχουν τα χρήματα που περνούν από τα χέρια τους, ιδίως τα χαρτονομίσματα των 100 και 50 ευρώ. Αν εντοπίσουν κάποιο πλαστό χαρτονόμισμα να ενημερώνουν άμεσα την Αστυνομία στο τηλέφωνο με αριθμό 100.

Κλοπή σε  μάντρα οικοδομικών υλικών
3.    Βραδινές ώρες της 14/15-2-2011 στη Βιομηχανική Περιοχή Προσοτσάνης Δράμας, άγνωστος-οι δράστες, αφού παραβίασαν το λουκέτο εξωτερικής περίφραξης οικοπέδου, εισήλθαν εντός αυτού και με τη χρήση γερανογέφυρας που υπήρχε σε ανασφάλιστη αποθήκη αφαίρεσαν οικοδομικά υλικά, τα οποία φόρτωσαν σε Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο του ιδιοκτήτη, που επίσης βρίσκονταν ανασφάλιστο στον ίδιο χώρο. Στη συνέχεια μετέφεραν τα εμπορεύματα σε άλλο άγνωστο όχημα, εγκαταλείποντας το προηγούμενο και διέφυγαν προς άγνωστη κατεύθυνση.
       Προανάκριση για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των αγνώστων δραστών διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Προσοτσάνης.