Δευτέρα, 21 Φεβρουαρίου 2011

Ο κ. Τζίμας στο Σύλλογο Δραμινών Θεσσαλονίκης

Σας αξίζουν θερμά συγχαρητήρια γιατί εδώ στη Θεσσαλονίκη κρατάτε ζωντανή την μοναδική ιστορική και πολιτιστική παράδοση του νομού Δράμας.
Στην τελετή κοπής της πίτας του Πολιτιστικού Συλλόγου Δραμινών και Φίλων Νομού Θεσσαλονίκης «ΥΔΡΑΜΑ»,παραβρέθηκε την Κυριακή ο βουλευτής και πρώην Υπουργός κ. Μαργαρίτης Τζίμας.....
Ο πρόεδρος του συλλόγου κ. Αγγελος Καλλινικίδης ανάλυσε τις δράσεις του συλλόγου και ευχαρίστησε τον κ. Τζίμα για την παρουσία του.
Ο Βουλευτής μας κατά τον σύντομο χαιρετισμό του τόνισε μεταξύ άλλων: «Σας αξίζουν θερμά συγχαρητήρια γιατί εδώ στη Θεσσαλονίκη κρατάτε ζωντανή την μοναδική ιστορική και πολιτιστική παράδοση του νομού Δράμας. Ιδιαίτερα στη σημερινή εποχή της κρίσης ο πολιτισμός μπορεί να αποτελέσει ισχυρό δεσμό και προοπτική για τη χώρα μα».
Την εκδήλωση χαιρέτισε και το μέλος της ΔΣ και περιφερειακός σύμβουλος κεντρικής Μακεδονίας ο Δραμινός κ. Μπάμιατζης, ενώ παρέστησαν οι πρόεδροι των Δραμινών πολιτιστικών συλλόγων της Θεσσαλονίκης Αργυρούπολης, Καλαμπακίου, Χαριτωμένης και Παρανεστίου οι οποίοι ευχαρίστησαν τον κ. Τζίμα για τη βοήθεια που τους πρόσφερε όταν ήταν υπουργός Μακεδονίας Θράκης.