Πέμπτη, 17 Φεβρουαρίου 2011

Συνεχίζονται οι πρωτοβουλίες της δημοτικής αρχής την δημιουργία της Ένωσης Γονέων

Πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 16 Φεβρουαρίου 2011 και ώρα 18.30 στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Νέου Δημαρχείου, η δεύτερη συνάντηση των εκπροσώπων των συλλόγων γονέων των σχολικών μονάδων του Δήμου για την δημιουργία της Ένωσης Γονέων.
Στην συγκέντρωση συμμετείχαν εκατόν είκοσι (120) πρόεδροι και  μέλη των διοικητικών συμβουλίων των συλλόγων καθώς και γονείς, ενώ την συζήτηση συντόνισε ο αρμόδιος αντιδήμαρχος για θέματα παιδείας Μλεκάνης Μιχαήλ....


Κατά την διάρκεια του διαλόγου κ. Μλεκάνης έδωσε πληροφορίες για την διαδικασία της σύστασης της ένωσης γονέων και ανέπτυξε την χρησιμότητα της. Επεσήμανε το γεγονός πως η νέα δημοτική αρχή ανέλαβε την υποχρέωση να δραστηριοποιήσει τους γονείς για την σύσταση του φορέα και τόνισε την πρόθεση για ανάπτυξη στενής συνεργασίας της τοπικής αυτοδιοίκησης με τους γονείς, μαθητές, εκπαιδευτικούς.
Ακόμη, ο κ . αντιδήμαρχος  τόνισε την σπουδαιότητα της συμμετοχής εκπροσώπου της ένωσης στην Δημοτική Επιτροπή Παιδείας αρμόδιο όργανο του δήμου για τα θέματα εκπαίδευσης.
Ακολούθησε διαλογική συζήτηση μεταξύ των παρευρισκομένων και η συγκέντρωση ολοκληρώθηκε με την επιλογή των μελών της επιτροπής που θα αναλάβει τον συντονισμό και τις απαιτούμενες ενέργειες για την σύσταση της Ένωσης Γονέων.
Η επιτροπή αποτελείται από τους:

1.      Αλατζά Ιωάννη
2.      Γρηγοριάδη Σάββα
3.      Ευθυμιάδη Ιωακέιμ
4.      Κρασόπουλο Βασίλειο
5.      Μαργαρίτου Ελένη
6.      Μιχαηλίδου Χριστίνα
7.      Μποινεντήρη Αντώνιο
8.      Ντεμίρη Αναστασία
9.      Στάπα Γεωργία


                            
ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ