Δευτέρα, 14 Φεβρουαρίου 2011

Μαζί για τη Δράμα

Πραγματοποιήθηκε σε ξενοδοχείο της πόλης μας, η προγραμματισμένη συνάντηση όλων των εκλεγμένων με την παράταξή μας συμβούλων, στις Δημοτικές και Τοπικές Κοινότητες του Δήμου μας. Η παράταξή μας, μετά τις τελευταίες δημοτικές εκλογές, εκπροσωπείται:
●         Στο τοπικό συμβούλιο Δράμας από την Εξάρχου Τάνια.
●         Στην Δημοτική Κοινότητα Ξηροποτάμου από τον Κιοσσέ Σίμο.
●         Στην Δημοτική Κοινότητα Χωριστής από τον Ευσταθίου Απόστολο.
●         Στην Τοπική κοινότητα Καλλιφύτου από την Βασιλειάδου Ασπασία.
●         Στην Τοπική Κοινότητα Μοναστηρακίου από τον Άντζα Γιώργο.
●         Στην Τοπική Κοινότητα Σιδηρονέρου από τον Γεωρογλίδη Κυριάκο.
Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε παρουσία του επικεφαλής της παράταξής μας Κώστα Σούτου και των εκλεγμένων δημοτικών μας συμβούλων Ανέστη Τερζή και Στέλιου Μελισσινού .
Κατά την συνάντηση ο επικεφαλής της παράταξης Κώστας Σούτος ανέφερε πόσο σημαντικός είναι ο ρόλος των τοπικών συμβουλίων και πόσο μπορούν να συμβάλουν στην ανάπτυξη των τοπικών κοινωνιών που εκπροσωπούν.  Θα είμαστε δίπλα σας, τόνισε και θα δώσουμε μαζί τη μάχη για την ισόρροπη περιφερειακή ανάπτυξη του δήμου μας”.
Έγινε ενημέρωση των συμβούλων για τα καθήκοντα και τις υποχρεώσεις που πηγάζουν από τον “Καλλικράτη” (Ν.3852/2010) και αναπτύχθηκαν πτυχές του προγράμματος της παράταξής μας, που αφορούν τη φιλοσοφία μας για την περιφερειακή ανάπτυξη και τις προτάσεις μας για τις Δημοτικές και Τοπικές Κοινότητες. Ακολούθησε γόνιμος διάλογος για την συντονισμένη δράση που θα ακολουθήσει η παράταξή μας.